طرز تهیه مربای زردآلو Apricot jam

طرز تهیه مربای زردآلو Apricot jam

روش های پخت مربای زردآلو
apricot jam recipe
انواع پخت مربا زردآلو
انواع روش های طرز تهیه مربای زردآلو
زردآلو یکی از خوشمزه‌ترین میوه‌های فصل تابستان است. زرد آلو منبع عالی بتاکاروتن است که در بدن به ویتامین A تبدیل می‌شود و به سلامتی چشم‌ها، پوست، مو، دهان و … کمک می‌کند. زردآلو را میتوان به روش های مختلفی استفاده کرد، به صورت میوه، کمپوت زردآلو، مربای زردآلو و …. در این مقاله قصد داریم روش های مختلف طرز تهیه مربای زردآلو را به شما آموزش دهیم.
Methods of cooking apricot jam
apricot jam recipe
Types of cooking apricot jam
A variety of methods of preparing apricot jam
Apricot is one of the most delicious fruits of summer. Apricots are an excellent source of beta-carotene, which is converted to vitamin A in the body and contribute to the health of the eyes, skin, hair, mouth and.. Apricots can be used in different ways, in the form of fruit, apricot compote, apricot jam, etc. In this article, we intend to teach you different methods of preparing apricot jam.

 

روش های پخت مربای زردآلو

عکس مطلب روش های پخت مربای زردآلو
روش های پخت مربای زردآلو

توضیحات کامل مطلب روش های پخت مربای زردآلو

درست کردن مربا زردآلو,انواع پخت مربا زردآلو



"تبلیغات ویژه فان طب"

انواع پخت مربا زردآلو

انواع روش های طرز تهیه مربای زردآلو

زردآلو یکی از خوشمزه‌ترین میوه‌های فصل تابستان است. زرد آلو منبع عالی بتاکاروتن است که در بدن به ویتامین A تبدیل می‌شود و به سلامتی چشم‌ها، پوست، مو، دهان و … کمک می‌کند. زردآلو را میتوان به روش های مختلفی استفاده کرد، به صورت میوه، کمپوت زردآلو، مربای زردآلو و …. در این مقاله قصد داریم روش های مختلف طرز تهیه مربای زردآلو را به شما آموزش دهیم.

دستور شماره یک برای پخت مربا زردآلو:

مواد لازم برای مربا زردآلو :

 زردآلوی سفت  1 کیلو
 شکر  900 گرم
گلاب (پودر هل) نصف استکان
 زعفران آب گرفته غلیظ  یک قاشق غذاخوری
آب یک لیوان
آبلیمو (جوهر لیمو) یک قاشق سوپخوری (کمی)

طرز تهیه مربای زردآلو:

برای تهیه مربای زردآلو ابتدا باید شکر و آب را روی حرارت می گذاریم تا شکر کامل حل شود، جوش که آمد زردآلوها را بریزید و حرارت را کم کنید، می توانید مغزهای زردآلو هم پوست گرفته و خلال کنید همراه زردآلوها بریزید تا حدودا 20 دقیقه با هم بجوشد زیاد هم نزنید چون له می شوند، سپس گلاب و زعفران اضافه و 5 دقیقه دیگر که جوشید آبلیمو را بریزید حرارت را خاموش کنید.

دستور شماره دو برای پخت مربا زردآلو

پخت مربای زردآلو,طرز تهیه مربا زردآلو

روش های پخت مربا زردآلو

مواد لازم برای مربای زردآلو :

زردآلو 1 کیلو
 شکر 600 گرم
زعفران آب کرده (در صورت تمایل) ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه مربا زردآلو :

طرز تهیه مربای زردآلو به روش دیگر: ابتدا زردآلو ها را بشویید و هسته های آن را جدا کنید و سپس به دو نیم تقسیم کنید. شکر را روی زردآلوها بریزید و 1 روز استراحت بدهید.

روز بعد یک قاشق آبلیموی تازه به قابلمه اضافه کنید و بجوشانید.

وقتی مربا به قوام لازم رسید زعفران آب کرده را اضافه کنید و فقط 5 دقیقه بجوشانید و از روی حرارت بردارید.

نکاتی برای تهیه مربای زردآلو:

این مربا زمان خیلی کمی برای پخت نیاز دارد اگر زیاد بجوشانید، زردآلوها له خواهند شد و مربا تبدیل به مارمالاد خواهد شد.

در این مربا اگر دوست داشتید می توانید از خلال پسته و یا خلال بادام هم استفاده کنید. این مواد را در مراحل آخر پخت اضافه کنید.

گردآوری: بخش آشپزی بیتوته

برچسب و تگ های مطلب روش های پخت مربای زردآلو:

پخت مربای زردآلو, طرز تهیه مربا زردآلو, درست کردن مربا زردآلو, انواع پخت مربا زردآلو, روش های درست کردن مربا زردآلو, نکاتی برای پخت مربا زردآلو, آموزش آشپزی, سایت آشپزی, طرز تهیه انواع مربا, درست کردن مربا با انواع میوه
,

مطالب و محصولات مشابه

نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید ♥