خواص آلبالو و گیلاس Properties of cherries

خواص آلبالو و گیلاس Properties of cherries

خواص آلبالو و گیلاس
elite sour cherry cherry
از خواص آلبالو و گیلاس هر دو سرشار از ویتامین هاى آ ، ب ، د و ث هستند موادى مانند منیزیم، كلسیم و آهن زیاد دارند و كمى هم داراى سدیم و پتاسیم و روى و فسفر مى باشند.
Properties of cherries
elite sour cherry cherry
Cherries and cherries are both rich in vitamins A, B, D and C, high in magnesium, calcium and iron, and low in sodium, potassium, zinc and phosphorus.

 

خواص آلبالو و گیلاس

عکس مطلب خواص آلبالو و گیلاس
خواص آلبالو و گیلاس

توضیحات کامل مطلب خواص آلبالو و گیلاس

آشنایی با خواص آلبالو :



"تبلیغات ویژه فان طب"

میوه آلبالو یک میوه ای است که برای بیماران قلبی و روماتیسمی فوق العاده مفید بوده و می تواند زیبایی را به خانم به ارمغان بیاورد.

خواص آلبالو و گیلاس مانند هم است و مصرف آن اعصاب را آرامش می دهد، ولی در هر حال نباید در مصرف آن زیاده روی کرد.

آلبالو برای افراد دارای چربی شکمی مفید است که می توانید آن را به صورت میوه تازه، خشک یا مربا و یا آلبالو پلو مصرف کنید.

املاح موجود در آلبالو، شامل: آهن، کلسیم، فسفر، کلر، گوگرد، منیزیم، سدیم، پتاسیم، مس، روی، منگنز و کوبالت است.

آلبالو، اشتها آور بسیار خوبی است.

آلبالو خواص ضد باکتری دارد که با سم زدایی پوست صورت به درمان آکنه و جوش صورت کمک می کند.

آلبالو ادرار آور است.

مصرف آلبالو اعصاب را آرامش می بخشد ولی در هر حال نباید در مصرف آن زیاده روی کرد.

این میوه، نیروبخش بوده است و اثر ضدعفونی‌کننده بر روده ها دارد و در ضمن ورم معده را نیز کم می کند.

روش های خشک کردن آلبالو

راههای خشک کردن آلبالو, خشک کردن آلبالو در خانه

روش های خانگی خشک کردن آلبالو

آلبالو از خوش طعم ترین میوه های فصل تابستان است که یکی از تنقلات بسیار خوشمزه آلبالو خشک است که معمولا آن را می شود از مغازه ها و فروشگاه های بزرگ به صورت کیلویی یا بسته بندی تهیه کرد که البته اکثرا خیلی شور هستند (و از بهداشتی هم مطمئن نیستیند). آلبالو خشک در منزل و بسیار راحت قابل تهیه هست.

در این بخش برایتان شیوه خشک کردن میوه آلبالو را آموزش می دهیم مقدار نمک آن توسط خودتان قابل تنظیم خواهد بود.

مواد لازم برای تهیه آلبالو خشک:

 آلبالو  3 کیلو
 نمک  به مقدار لازم

خشک کردن آلبالو, روش های خشک کردن آلبالو

خشک کردن آلبالوها زیر نور آفتاب

روش تهیه آلبالو خشک خانگی :

روش اول خشک کردن آلبالو : دم آلبالوها را بگیرید و بدون شست و شو روی پارچه ای پهن کنید و به مدت 2 روز زیر نور آفتاب قرار دهید، پس از این مدت زمان باید با فشار دست به راحتی هسته آلبالوها خارج شوند بدون انکه آسیبی به بافت آلبالو برسد.
پس از اینکه هسته آلبالوها را خارج کردید باید آلبالوها را با آب سرد آبکشی کنید، پس از اینکه آب اضافی آلبالوها خارج شد آن ها روی سینی پهن کنید و در محیط خانه یا بیرون بگذاید تا خشک شوند.

روش دوم خشک کردن آلبالو : دم آلبالوها را بگیرید سپس بشوئید، آلبالوهای شسته شده را نمک بزنید و روی پارچه ای در مقابل نور آفتاب قرار دهید تا خشک شود ( بسته به مقدار نرمی یا خشکی ای که دوست دارید 1-3 روز در آفتاب قرار دهید ).

پس از اینکه آلبالوها خشک شدند مجدد آبکشی کنید و مقداری نمک بزنید سپس 1 ساعت در نور آفتاب قرار دهید تا آماده شود.

نکات کلیدی در مورد خشک کردن آلبالو

مواد لازم برای خشک شدن آلبالو, شیوه خشک کردن آلبالو

پس از خشک کردن آلبالوها، آنها را یک ساعت در دمای اتاق بگذارید و بعد بسته بندی کنید

1- پس از خشک کردن آلبالوها، آن ها را برای یک ساعت در دمای اتاق بگذارید و سپس در بسته بندی های بدون هوا ذخیره کنید.

2- پس از بسته بندی، تا یک هفته حواستان به آلبالو ها باشد، اگر در بسته بندی ها نشانه ای از رطوبت دیدید به این معنی است که آلبالو ها به خوبی خشک نشده اند و به همین خاطر باید آن ها را کمی بیشتر در فر بگذارید.

3- آلبالو های خشک شده را می توانید همینجوری میل کنید اما آن ها را می توانید برای تزیین و استفاده در کیک ها و بستنی های مختلف هم استفاده کنید.

4- در دستورات غذایی که در آن ها کشمش استفاده شده است نیز می توانید آلبالو خشک شده را جایگزین کشمش در آن ها بکنید.

5- علت در آوردن هسته های آلبالو تنها این نیست که خوردن آن ها در آینده بهتر باشد بلکه در آوردن یا نیاوردن این هسته ها بر روی طعم آلبالو خشک شده شما هم تاثیر زیادی می گذارد پس حتما قبل از خشک کردن، هسته ی آن ها را در بیاورید.

مصرف آلبالو در شيردهی

آلبالو از جمله ميوه های تابستانی است كه نفاخ بوده و در مواردی که تولید نفخ می کنند وارد شیر می شوند و باعث دل درد و نفخ شیرخوار خواهند شد. برای رفع این مشکل می توان پس از مصرف میوه عرق نعناع خورد. البته عرق نعناع باید زمانی خورده شود که ترکیباتی که تولید نفخ می کنند، هنوز وارد شیر نشده باشند.

خواص آلبالو,آلبالو گیلاس

خاصیت آلبالو

منع مصرف آلبالو

کسانی که دارای ورم روده هستند از خوردن آلبالو ترش اجتناب کنند، چرا که آلبالوی ترش سلولز دارد و دیر هضم می شود.

کسانی که معده یا روده آن ها ضغیف بوده می توانند آلبالوی پخته را به صورت کمپوت یا مربا مصرف کنند. چون به راحتی هضم می شود. یا می توانند به صورت ناشتا این میوه خوشمزه را مصرف کنند.

کسانی که دیابت دارند می توانند این میوه را در حد اعتدال بخورند.

میوه آلبالو برای افراد چاق نباید به عنوان دسر یا غذای اضافی مصرف شود. این افراد می توانند این میوه را به عنوان یک غذای اصلی مصرف کنند. آلبالو دارای کالری کمی است.

بیماران کلیوی با احتیاط آلبالو بخورند.

آلبالو گیلاسی,فرق گیلاس و آلبالو

آلبالو گیلاسی

خواص دارویی گیلاس:

گیلاس سرشار از ترکیبات آنتی اکسیدانی بوده، از این رو روند پیری را به تاخیر می اندازد.

 احتمال ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی را کاهش می دهد.

 فلاوونووئیدهای موجود در گیلاس، ‌از ایجاد هر گونه آسیب‌ توسط رادیکال های آزاد پیشگیری می کنند.

 درمان مناسبی برای آرتریت، رماتیسم، واریس و دردهای مفصلی است.

 از گیلاس می‌توان به عنوان ماسک زیبایی استفاده کرد و چین و چروک های پوست را کاهش داد.

 برای کلیه ها مفید است و به دفع سموم از بدن کمک می کند.

 سوخت ساز بدن را افزایش داده و به هضم غذا کمک می‌کند.

 سیستم اعصاب را تسکین داده و با تولید هورمون شادی در بدن، احساس بهتری را در ما ایجاد می‌کند.

 دارای چربی کم و فیبر زیاد است و برای تصفیه خون در سیستم گوارشی بسیار مفید است.

 برای کارکرد منظم قلب، روده و معده نیز بسیار مفید است.

 قوای فکری را تقویت می‌کند.

 افرادی که زیاد گوشت استفاده می کنند و خون آنها اسیدی است می توانند از گیلاس استفاده کنند به دلیل اینکه خون را قلیایی می کند.

 برای کاهش وزن مفید است.

 دارای مقدار فراوانی ویتامین ‌C است.

 چربی اشباع شده در گیلاس بسیار کم است و کلسترول ندارد.

 یکی از فواید بسیار مهم این میوه اثر بخشی آن در درمان سردرد است به علت وجود آنتی سیانین و بیوفلاونوئید ها که در درمان سردرد بسیار مفید است.

آشنایی با خواص آلبالو,خواص و مضرات آلبالو

کاهش دهنده ی کلسترول از خواص گیلاس می باشد

خواص دارویی گیلاس

میوه گیلاس علاوه بر ویتامین ها و املاح مهم، دارای آنتوسیانین هایی است که اثر آنتی اکسیدانی دارند. مصرف خوراکی گیلاس ادرار آور و له شده آن به عنوان ماسک زیبایی برای صورت مناسب می باشد.

دم گیلاس که طعمی قابض و تلخ دارد، به شدت ادرار آور بوده و از قدیم در فرمولاسیون های مربوط به ناراحتی های کلیه و مجاری ادرار، مانند ورم کلیه، س نگ کلیه، ادم و دفع رسوبات ادراری استفاده می شده است.

اشخاصی که رماتیسم دارند اگر آلبالو بخورند از بروز نقرس در آنها جلوگیری خواهد شد.

دم البالو اثراتی شبیه دم گیلاس دارد و میوه آن علاوه بر خواص مشابه گیلاس، برای بیماران مبتلا به ناراحتی های کبدی و ورم دستگاه هاضمه توصیه می شود.

از ساقه های نازک و یا پوست ساقه گیلاس فرآورده هایی به عنوان قابض، ضد سرفه و یا ادرارآور تهیه می گردد. مهم ترین اثرات گزارش شده:

ضد درد، ضد التهاب، ضد اکسیدان، ضد تب، قابض، ادرارآور، مسکن، ضد سرفه، مقوی، کاهش دهنده پرفشاری خون و کاهش دهنده کلسترول.

کسانی که بیماری قلبی دارند چون آلبالو ادرارآور است پتاسیم آن از باقیمانده نمک در عروق جلوگیری می کند و به صورت ادرار آن را خارج می کند و در نتیجه به قلب کمک می کند.

منع مصرف گیلاس

اگر چه خوردن این میوه برای ما لذت بخش است اما باید بدانیم که پزشکان استفاده از این میوه را به کودکان زیر 3 سال توصیه نمی کنند. زیرا برروی سیستم گوارشی ایشان تاثیرات سوء گذاشته و عواقب بدی به دنبال دارد. استفاده کودکان از گیلاس موجب بروز اسهال در آنها می شود.

خوردن بیش از حد گیلاس سبب گاز روده، گرفتگی شکمی، دل پیچه، نفخ معده می شود.

آلبالو گیلاسی,فرق گیلاس و آلبالو

تفاوت آلبالو و گیلاس

فرق گیلاس و آلبالو:

با فرق آلبالو و گیلاس آشنا شوید :

دو نوع گیلاس وجود دارد: گیلاس شیرین و ترش (آلبالو).

گیلاس شیرین : در اواخر ماه ژوئن گیلاس شیرین بهترین زمان استفاده آن از زمانی است که در اواسط فصل گرفته شده است و ما از آنها به عنوان نوشیدنی استفاده می کنیم. آن را به طور مستقیم یا به یک سالاد و یا همراه یک غذای حاوی پنیر سفید خامه ای می خوریم.

گونه های پرطرفدار، گیلاس های بیینگ است که دارای پوستی قرمز تیره تا قرمز بنفش رنگ هستند که تا زمان رسیدن،رنگ آن بیشتر به سیاه شدن می رسد و گوشت آن نیز قرمز تیره یا بنفش می شود. با توجه به مرکز باغ گلخانه ای گوشت گیلاس ها شیرین و آبدار هستند.

پوست گیلاس Ranier (گیلاس زرد) بیشتر زرد رنگ هستند با گوشت قرمز و زرد روشن درخشان. این گونه ها ممکن است از گیلاس های بینگ یک ذره کمتر شیرین باشند، اما هر دو از یک درخت گیلاس مشابه، پریموس آویوم می آیند.بیینگ، مسلما معروف ترین گیلاس از این انبار است که برای اولین بار در اواخر دهه 1800 در مزارع لویی در اورگان تولید شد. نام بیینگ از یکی از کارگران چینی مزرعه آمده است.

طبق آزمایشات گیاهان شیرین گیلاس بیگ باعث افزایش فعالیت ضد التهابی بیشتر نسبت به گیلاس هندی شده اند. بنابراین این امر باعث می شود که ما فکر می کنیم که ممکن است آنتی بادی های آنتوسیانین وجود داشته باشد و در گیلاس قرمز شیرین بسیار بیشتر از هویج وجود دارد و تقریبا هیچ یک از گیاهان زردرنگ وجود ندارد.

گیلاس ترش (آلبالو) : این گیلاس با نام مستعار “گیلاس پای” مرغوب و آبدار است.انواع پرطرفدار، گیلاس ترش Montmorency، قرمز روشن هستند، اما شما معمولا آنها را خشک، یخ زده و یا کنسرو شده می بینید، مگر اینکه شما در نزدیکی یکی از مزارع کوچک خانواده در شمال امریکا که در آن رشد می کنند،باشید.همانطور که از نامش پیداست، Montmorency ترشح گیلاس دارای طعم ترش شیرین است.طبق گفته موسسه، این نوع گیلاس بیشتر برای سلامتی بالقوه مورد مطالعه قرار گرفته است. تحقیقات نشان می دهد گیلاس ترش مونت مورنس التهاب را کاهش می دهد، سرعت بخشیدن در ورزش و به تنظیم خواب کمک می کند.

این طعم ترش نشان دهنده میزان بالایی از آنتوسیانین ها است که به دو مزیت اول کمک می کند.نام Montmorency از یک دره شمالی پاریس، فرانسه، جایی که گیلاس های ترش برای اولین بار در قرن 18 تولید می شود، می آید. Early Richmond و Star Star دو نوع گیلاس ترش است.

گیلاس Maraschino : این گیلاس مصنوعی به رنگ صورتی روشن، قرمز، هستند و در یک شیشه نگهداری می شوند. آنها دچار ضعف شده اند و علت خوبی دارند چون از گیلاس های شیرین ساخته شده اند، Maraschino در اصل یک گیلاس کوچک سیاه و سفید به نام Marasca است. گیلاس در ایالات متحده به عنوان یک نوشیدنی محبوب به شمار می رود.

Maraschinos هر نوع گیلاس بیش از حد کوچک و یا کمبودی برای فروش است، استفاده در محلول نمک برای حذف رنگ طبیعی و عطر و طعم آن، pitted، استفاده در شیرینی کننده 30 روز، و رنگ آمیزی مواد غذایی مصنوعی می باشد. آنها اغلب در دسرها، کوکتل ها و کوکتل غیر الکلی بچه ها، معابد شیرلی استفاده می شود.

منابع:
 chejoory
rancook

بیتوته

برچسب و تگ های مطلب خواص آلبالو و گیلاس:

خواص آلبالو, آلبالو گیلاس, فرق آلبالو و گیلاس, تفاوت آلبالو و گیلاس, خواص آلبالو گیلاس, خاصیت آلبالو, آلبالو و گیلاس, خواص البالو و گیلاس, آلبالو گیلاسی, فرق گیلاس و آلبالو, آشنایی با خواص آلبالو, خواص و مضرات آلبالو
,

مطالب و محصولات مشابه

نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید ♥