آموزش انواع غذا با تره فرنگی leeks food recipe

آموزش انواع غذا با تره فرنگی leeks food recipe

آموزش انواع غذا با تره فرنگی
leeks food recipe
تره فرنگی خاصیت تصفیه کننده و تسکین دهنده دارد و یکی از بهترین سبزیجات برای پخت غذا است که طعمی مشابه موسیر ولی شیرین تر دارد و میتوانید انواع غذاهای خوشمزه را با تره فرنگی و برگ تره فرنگی درست کنید.
Learning different types of food with leeks
Leek has purifying and soothing properties and is one of the best vegetables for cooking, which tastes like shallots but is sweeter, and you can make a variety of delicious dishes with leeks and leek leaves.

 

طرز تهیه انواع غذاهای خوشمزه با تره فرنگی

عکس مطلب طرز تهیه انواع غذاهای خوشمزه با تره فرنگی
طرز تهیه انواع غذاهای خوشمزه با تره فرنگی

توضیحات کامل مطلب طرز تهیه انواع غذاهای خوشمزه با تره فرنگی

آموزش انواع غذا با تره فرنگی

تره فرنگی خاصیت تصفیه کننده و تسکین دهنده دارد و یکی از بهترین سبزیجات برای پخت غذا است که طعمی مشابه موسیر ولی شیرین تر دارد و میتوانید انواع غذاهای خوشمزه را با تره فرنگی و برگ تره فرنگی درست کنید.

تره فرنگی از خانواده پیاز ، موسیر و پیازچه است . تره فرنگی طعمی بهتر و شیرین تر از پیاز دارد  و تقریبا مشابه موسیر ولی کمی خوشمزه تر است و بدون این که طعم خود را به غذا قالب کند ، باعث بهتر شدن طعم غذا میشود.

تره فرنگی قدرت زیادی برای دفع اسید اوریک دارد و تصفیه کننده و ادرار آور است و به تسکین مشکلات تنفسی کمک میکند و برای افراد مبتلا به آرتریت و نقرس مفید است.

تره فرنگی برگ های سبز تیره و گردن سفید دارد . تره فرنگی پخته شده زود فاسد می شود و فقط 2 روز در یخچال ماندگاری دارد ولی تا 3 ماه میتواند آن را فریز کنید.

از تره فرنگی میتوانید در ترکیب انواع پیتزا ، تارت ، سوپ ، پاستا ، کوکو ، برنج و خورش استفاده کنید وطعمی جدید را امتحان نمایید.

در ادامه مقاله انواع غذای خوشمزه با تره فرنگی را به شما آموزش می دهیم .

1- کوکوتره فرنگی و قارچ

مواد لازم کوکو تره فرنگی و قارچ

مواد لازم برای 2 نفر

تره فرنگی 1 عدد متوسط
 قارچ 6 عدد
تخم مرغ  2 عدد
 نمک، فلفل، زردچوبه، پاپریکا   به مقدار لازم
 پودر سوخاری  1 قاشق غذاخوری
طبخ غذا با تره فرنگی, غذا با تره فرنگی, طرز تهیه غذا با تره فرنگی

کوکو با تره فرنگی

طرز تهیه کوکو تره فرنگی و قارچ

برای تهیه این غذا با تره فرنگی و قارچ ، تره فرنگی را از عرض به چند قسمت تکه کنید و هر کدام را از طول نصف کنید تا داخل برگ ها راحت تر شسته شود ، تره فرنگی را در آب بگذارید خیس بخود و سپس تمیز بشویید و آبکش کنید.

این غذا با برگ تره فرنگی هم آماده میشود. برای تهیه کوکو همه قسمت های تره فرنگی ، را ریز خرد کنید و در مقدار خیلی کم روغن تفت دهید تا نرم شود.

تره فرنگی ها را از تابه خارج کرده و کناری بگذارید خنک شوند .

قارچ ها را خرد کنید و در همان تابه با کمی روغن تفت دهید تا نرم شده از حالت خامی خارج شوند.

قارچ را هم کناری بگذارید خنک شود.

تخم مرغ ، پودر سوخاری ، نمک و ادویه ها با با هم مخلوط نموده به قارچ و تره فرنگی اضافه کنید.

کف تابه کمی روغن بریزید و مایه کوکو تره فرنگی و قارچ را داخلش بریزید و با حرارت ملایم سرخ کنید.

کوکو تره فرنگی را برگردانید تا طرف دیگرش هم سرخ شود.

غذا با تره فرنگی و قارچ شما آماده است.

2- پلو تره فرنگی با مرغ:

مواد لازم پلو تره فرنگی با مرغ

برنج  ۵۰۰ گرم
سینه مرغ  یک عدد کامل
ماست شیرین یک‌ و نیم لیوان
تره فرنگی ۵۰۰ گرم
خامه صبحانه ۱۰۰ گرم
آرد یک قاشق چای‌خوری
 نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
 کره و روغن مایع و نمک به میزان لازم
زعفران آب کرده به میزان لازم
طرز تهیه غذا با تره فرنگی, انواع غذا با تره فرنگی, چند نوع غذا با تره فرنگی و پیازچه

پلو با تره فرنگی و مرغ

طرز تهیه پلو تره فرنگی با مرغ

برای تهیه این غذا با تره فرنگی پلو ، سینه مرغ بدون استخوان را به شکل نگینی خرد کنید و یا کمی نمک، فلفل و زعفران آبکرده و کمی روغن در تابه چدنی روی حرارت زیاد سرخ کنید تا استیکی شود.

آرد را روی تکه های مرغ بپاشید و مخلوط کنید و بلافاصله خامه را اضافه کرده هم بزنید و از روی حرارت بردارید.

بخش سفید تره فرنگی را حلقه کنید و با مقدار زیادی آب و نمک بپزید و سپس آبکش کرده با مرغ مخلوط نمایید.

برای تهیه تره فرنگی با پلو ، برنج را آبکش کنید ( بهتر است کمی جوان تر برداشته شود ) و با ماست و زعفران مخلوط کنید.

کف قابلمه را کمی کره بمالید و نیمی از برنج را داخل قابلمه ریخته و با قاشق بفشارید سپس ترکیب تره فرنگی و مرغ را رویش بریزید و بفیه برنج را اضافه کرده و با قاشق بفشارید و در قابلمه را گذاشته و به مدت نیم ساعت روی حرارت ملایم بگذارید دم بکشد.

طرز تهیه تره فرنگی با پلو بسیار ساده است ، تره فرنگی با پلو شما آماده است میتوانید در ظرف مورد نظر برگردانده و با زرشک و ماست چکیده و مغز پسته رویش را تزئین کنید.

3- خورش تره فرنگی

مواد لازم خورش تره فرنگی

زمان آماده سازی : 45 دقیقه

زمان پخت : 40 دقیقه

برای 2 – 4  نفر

  سینه یا ران مرغ   2 عدد
 سبزی شامل جعفری و گشنیز خرد شده  250 گرم (جعفری 125 گرم، گشنیز 125 گرم)
 تره فرنگی  3 عدد ( قسمت سفید ساقه )
آبغوره  1/2 استکان
زعفران دم کرده  1 قاشق غذاخوری
 زردچوبه، نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز  به مقدار لازم
پیاز داغ آماده  2 قاشق غذاخوری
طبخ غذا با تره فرنگی, غذا با تره فرنگی, طرز تهیه غذا با تره فرنگی

خورش تره فرنگی با مرغ

طرز تهیه خورش تره فرنگی

تره فرنگی را بشویید و قسمت سفید ساقه را به اندازه 2 بند انگشت خرد کنید و با کمی روغن تفت دهید .

در قابلمه ای دیگر مرغ ها را با کمی روغن و زردچوبه سرخ کنید .

سبزی ها را هم خرد کرده و سرخ کنید و به مرغ اضافه کنید.

تره فرنگی سرخ شده را به همراه پیاز داغ به مرغ اضافه کنید .

تا جایی که آب به سطح مرغ برسد به قابلمه آب اضافه کنید و نمک و فلفل بزنید و بعد از این که خورش به جوش آمد به مدت 40 دقیقه با حرارت ملایم بپزید.

15 دقیقه قبل از سرو ، آبغوره یا آبلیمو  و زعفران را اضافه کنید.

این غذا خوشمزه با تره فرنگی آماده است.

برای لعاب خورش میتوانید همراه آبغوره 1 قاشق غذاخوری آرد تفت داده شده هم اضافه کنید.

در صورت تمایل میتوانید 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی هم در آخر به خورش اضافه کنید.

برای تهیه خورش تره فرنگی میتوانید از لوبیا چشم بلبلی و لیمو عمانی هم استفاده کنید.

4- سوپ تره فرنگی

مواد لازم سوپ تره فرنگی

مواد لازم برای ۴ نفر

  سیب زمینی   ۳ عدد متوسط
تره فرنگی  ۴ بوته
هویج ۲ عدد
پیاز   ۲ عدد متوسط
شیر  ۱ لیوان
خامه صبحانه   ۱ بسته
 آب مرغ ۴ لیوان
 نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی
خورش تره فرنگی, غذا با تره فرنگی و مرغ, طبخ غذا با تره فرنگی

سوپ تره فرنگی

طرز تهیه سوپ تره فرنگی

آب مرغ را داخل قابلمه ریخته روی حرارت قرار دهید ، سیب زمینی را ریز خرد کرده بشویید تا نشاسته اضافه اش گرفته شود و به قابلمه اضافه کنی.

هویج را پوست گرفته نگینی خرد کنید و به قابلمه اضافه کنید و با حرارت ملایم بپزید.

تره فرنگی را ریز خرده کرده به همراه پیاز با کمی روغن زیتون و زردچوبه به مدت 10 دقیقه تفت دهید تا سبک شوند و به سوپ اضافه کنید.

بعد از این که تمام مواد کاملا نرم شدند ، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید و سپس با میکسر سوپ را پوره کنید و دوباره به قابلمه برگردانید و سوپ را اضافه کنید و کمی بجوشانید تا به غلظت دلخواهتان برسد.

این غذای خوشمزه با تره فرنگی آماده است. حالا خامه را با یک ملاقه سوپ مخلوط کنید و یکدست که شد به قابلمه اضافه کنید و در ظرف مورد نظر سرو نمایید.

این غذا با برگ تره فرنگی هم آماده شده و خیلی خوشمزه میشود.

گردآوری : بخش آشپزی بیتوته

برچسب و تگ های مطلب طرز تهیه انواع غذاهای خوشمزه با تره فرنگی:

کوکو تره فرنگی, پخت غذا با تره فرنگی, پلو تره فرنگی با مرغ, خورش تره فرنگی, غذا با تره فرنگی و مرغ, طبخ غذا با تره فرنگی, غذا با تره فرنگی, طرز تهیه غذا با تره فرنگی, انواع غذا با تره فرنگی, چند نوع غذا با تره فرنگی و پیازچه
,

5/5 - (11 امتیاز)

مطالب و محصولات مشابه

نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید ♥