خلال پسته

طرز تهیه خلال پسته

طرز تهیه خلال پسته
pistachio slice
برای تهیه خلال پسته بهتر است از پسته های قزوینی استفاده کنید زیرا پسته قزوین سبز رنگ است ولی بقیه پسته ها رو به رنگ زرد است.
How to make pistachio slices
To make pistachio slices, it is better to use Qazvin pistachios because Qazvin pistachios are green, but other pistachios are yellow.

طرز تهیه خلال پسته

عکس مطلب طرز تهیه خلال پسته

توضیحات کامل مطلب طرز تهیه خلال پسته

طرز تهیه خلال پسته :

برای تهیه خلال پسته بهتر است از پسته های قزوینی استفاده کنید زیرا پسته قزوین سبز رنگ است ولی بقیه پسته ها رو به رنگ زرد است.

"پیشنهاد ویژه فان طب"
خرید انواع لمینت دندان
لمینت دندان
تبلیغ در فان طب
تبلیغ
تبلیغات در فان طب
تبلیغ

به اندازه مورد نیازتان پسته مغز کنید می توانید هم از پسته تازه و هم از پسته خشک استفاده کنید.

پسته ها را داخل آب مقداری آب جوش بریزید و اجازه بدهید چند قل بخورد تا حدی که پوست آن راحت جدا شود اگر زیاد بجوشد رنگ پسته ها بر می گردد.

پسته ها را داخل آبکش بریزید تا زیاد داخل آب جوش نمانند اگر مقدار پسته ها زیاد است و تا زمانی که بخواهید که پوستشان را بکنید خشک می شوند آن ها را درون آب قرار بدهید تا پوستشان تازه بماند.

بعد از پوست کندن پسته ها آن ها را درون آب یخ قرار بدهید این باعث می شود مغز پسته ها باز شوند و به صورت لپه شوند و رنگ آن ها خوش رنگ شود. سپس مغزهای پسته را با یک چاقوی بسیار تیز و تخته خلال کنید اگر چاقو تیز نباشد هنگام خلال کردن پسته، خلال ها خرد می شوند.

سپس داخل سینی یا سبدی دستمالی نخی و تمیز پهن کنید و خلال پسته ها را روی آن پهن کنید و بعد در مکانی به دور از نور خورشید و در هوای آزاد اجازه بدهید خشک شوند.

نکاتی برای تهیه خلال پسته :

فراموش نکنید مغز پسته ها را تکان بدهید تا بهتر خشک شوند.

 اگر خلال پسته ها در آفتاب خشک شوند رنگ آن ها زرد می شود.

 دقت کنید که خلال ها وقتی خشک شوند کمی کوچک تر می شوند چون آب درونی آن ها را از دست می دهد.

 خلال بادام را هم به همین روش در خانه تهیه کنید.

 بعضی از خلال پسته های آماده مخلوطی از باقالی خلال شده هستند و قابل اعتماد نیستند. بهتر است برای مصارف خانگی خودتان در خانه تهیه کنید.

نگهداری خلال پسته و خلال بادام :

خلال پسته و بادام خشک شده را در جای خشک و خنک نگهداری کنید.

می توانید خلال پسته ها را داخل ظرف دردار و یا در پاکت فریزر قرار بدهید و داخل یخچال یا فریزر نگه داری کنید.

منبع : بیتوته

برچسب و تگ های مطلب طرز تهیه خلال پسته:

طرز تهیه خلال پسته, خلال پسته, طرز تهیه خلال پسته, درست کردن خلال پسته, مواد لازم برای تهیه خلال پسته, نحوه درست کردن خلال پسته, روش های درست کردن خلال پسته, تهیه خلال پسته خانگی, نکاتی برای درست کردن خلال پسته, نکته هایی تهیه خلال پسته, طرز تهیه انواع خلال, راههای تهیه خلال پسته, آموزش آشپزی, سایت آشپزی,خلال پسته طرز تهیه خلال پسته درست کردن خلال پسته, مواد لازم برای تهیه خلال پسته,طرز تهیه انواع خلال,راههای تهیه خلال پسته,آموزش آشپزی,سایت آشپزی, نحوه درست کردن خلال پسته,روش های درست کردن خلال پسته,تهیه خلال پسته خانگی,نکاتی برای درست کردن خلال پسته,نکته هایی تهیه خلال پسته,

مطالب و محصولات مشابه

نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید ♥