نکات کلیدی برای تهیه ی مربا Prepare jam

نکات کلیدی برای تهیه ی مربا Prepare jam

نکات کلیدی برای تهیه ی مربا
points preparation jams
وقتی می خواهید مربای خانگی تهیه کنید، تجربیات و نکاتی هست که می تواند دست پخت شما را از مبتدی به حرفه ای برساند. کافی است هرگاه قصد درست کردن مربا را دارید، این نکات را به یاد داشته باشید تا مربایی لذیذ و خوشرنگ و خوشمزه داشته باشید. از مربای خانگی تان می توانید در شیرینی ها و دسرهای لذیذتان استفاده کنید و دسر را رنگین تر زیباتر کنید.
Key points for preparing jam
points preparation jams
When it comes to home-made jam, there are tips and tricks that can take you from beginner to professional. Whenever you want to make jam, it is enough to remember these tips to have a delicious, colorful and delicious jam. You can use your homemade jam in your delicious sweets and desserts and make the dessert more colorful.

 

نکات کلیدی برای تهیه ی مربا

عکس مطلب نکات کلیدی برای تهیه ی مربا
نکات کلیدی برای تهیه ی مربا

توضیحات کامل مطلب نکات کلیدی برای تهیه ی مربا

موقع پختن مربا نباید درب ظرف را بگذاریم تا رنگ مربا تغییر نکند



"تبلیغات ویژه فان طب"

* میوه هایی که برای تهیه ی مربا انتخاب می کنید باید سالم و تازه و بدون لک و کرم زدگی باشند.

* مربا را باید در ظرف لعابی یا تفلون درست کرد، به غیر از مربای به که باید در ظرف مس سفید پخته شود.

* موقع پختن مربا نباید درب ظرف را بگذاریم تا رنگ مربا تغییر نکند. فقط در مورد مربای به که باید درب ظرف بسته باشد تا رنگ مربا قرمز خوش رنگ شود.

نکاتی برای تهیه مربا,طرز تهیه مربا

دلیل شکرک زدن مربا ، جوشیدن زیاد آن است

* اسانسی که برای معطر کردن مربا به کار برده می شود باید در اواخر پختن مربا داخل آن ریخته شود.

* اگر مربا شکرک زد، به علت آن است که مربا زیاد جوشیده است. باید کمی آب جوش در آن بریزید و مربا را دو سه جوش دهید تا یکدست شود.

* شربت مربا باید کامل قوام بیاید. برای آنکه بفهمیم شربت قوام آمده مقداری از شربت را با قاشق بر میداریم، سرد که شد باید شربت حالت کشدار مانند عسل باشد و به سختی از قاشق ریخته شود.

نحوه پخت مربا, نکاتی برای پخت مربای خانگی

غلیظ نشدن شربت مربا باعث کپک زدن آن می شود

* اگر مربا بعد از مدتی کپک زد به این دلیل است که آب آن زیاد بوده و شربت مربا به اندازه کافی غلیظ نشده و یا شکر آن کم بوده است. در این صورت مقداری شکر روی آن بریزید و بگذارید مجددا چند جوش بزند تا غلیظ شود.

طرز تهیه مربای آلبالو

طرز تهیه مربای گیلاس

طرز تهیه مربای زردآلو

* معمولا مربا را هر بار پیش از دو یا سه کیلو بهتر است درست نکنیم. با این مقدار مربای بهتری بدست می آید. اگر خواسته باشید مربای بیشتری بپزید در چند نوبت و هر نوبت دو یا سه کیلو درست کنید.

آشنایی با نکات مربایی,مربای خوشرنگ با شربت غلیظ

هنگام پخت مربا تا آخرین لحظه پخت کف می کند باید کف آن را بگیریم

* مربا را پس از آماده شدن و سرد شدن، باید در شیشه ی در بسته و در جای خنک نگهداری کرد.

* مربا را نباید گرم در شیشه بریزیم. اگر مربا را پس از آنکه پخته شد یک شب نگهداریم، سپس آن را در شیشه بریزیم بهتر است. پس از یک شب معلوم می شود که شربت آن رقیق است یا غلیظ. اگر رقیق بود آن را چند جوش می دهیم تا غلیظ شود.

* مربا از لحظه ای که بجوش می آید کف می کند، باید تا آخرین لحظه مرتب کف آن را بگیریم.

منبع : 2nafare

برچسب و تگ های مطلب نکات کلیدی برای تهیه ی مربا:

نکاتی برای تهیه مربا, طرز تهیه مربا, پخت انواع مربا, نکته های پخت مربا, آشنایی با نکات مربایی, مربای خوشرنگ با شربت غلیظ, پخت مربا توت فرنگی, نحوه پخت مربا, نکاتی برای پخت مربای خانگی, راز و رمز پخت مربا, نحوه درست کردن مربا خوشرنگ, نکاتی برای پخت انواع مربا
,

مطالب و محصولات مشابه

نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید ♥