افزایش ۵۰ درصدی تولید برنج و سیب زمینی با دستکاری ژنتیک
Produce 50% more rice by genetic manipulation
امنیت غذایی در جهان با گرمایش زمین به خطر افتاده و با دستکاری آر ان ای گیاهان امیدها برای افزایش میزان مواد غذایی قابل استحصال از مزارع کشاورزی افزایش یافته است.
50% increase in rice and potato production by genetic manipulation
Food security in the world is threatened by global warming, and by manipulating plant RNA, hopes have been raised to increase the amount of food that can be harvested from farms.
افزایش 50 درصدی تولید برنج و سیب زمینی با دستکاری ژنتیک
افزایش 50 درصدی تولید برنج و سیب زمینی با دستکاری ژنتیک
توضیحات کامل مطلب افزایش 50 درصدی تولید برنج و سیب زمینی با دستکاری ژنتیک
به گزارش مهر به نقل از نیواطلس، پژوهشگران میگویند دستکاری ژنتیک گیاهان میتواند محصول برنج و سیب زمینی را در مزارع تا ۵۰ درصد افزایش دهد و علاوه بر این مقاومت محصولات کشاورزی را در برابر خشکسالی بیشتر کند.
"تبلیغات ویژه فان طب"
شامپو سبغ را با قیمت ارزان از اینجا بخرید
کیت تشخیص سریع کرونا(کووید-19)دیابیس Kit COVID-19 Diabase
اینجا محل تبلیغ شماست ♥
محققان چینی مقیم دانشگاه شیکاگوی آمریکا با تزریق ژنی به نام اف تی او به درون محصولات کشت شده سیب زمینی و برنج توانستند کاری کنند که محصول نهایی بارورتر و بزرگتر شود. محصول به دست آمده در شرایط آزمایشگاهی سه برابر و در مزرعه کشاورزی ۵۰ درصد بیشتر بود. ریشههای این محصولات در خاک نیز عمیقتر شد و به آنها کمک کرد تا در شرایط خشکسالی آب بیشتری جذب کنند.
به گفته چوآن هی پژوهشگر اصلی این طرح، این روش دستکاری ژنتیک را میتوان بر روی اکثر محصولات کشاورزی به کار گرفت و فرایند آن نیز ساده و سهل است.
ژن اف تی او باعث دستکاری و توقف فعالیت نشانگرهای زیستی در گیاهان میشود که موجب کند شدن رشد آنها میشوند. انجام این کار در مراحل اولیه رشد یک گیاه مؤثر خواهد بود.