خواص روغن هسته انبه mango kernel oil

خواص روغن هسته انبه mango kernel oil

خواص روغن هسته انبه
properties mango kernel oil
روغن هسته ی انبه هم مانند دیگر روغن هسته ها از خواص بسیاری برخوردار است. روغن هسته انبه برای پوست، مو و سلامتی مفید می باشد. که در ادامه به خواص روغن هسته انبه اشاره می کنیم.
Properties of mango kernel oil
Mango kernel oil, like other kernel oils, has many properties. Mango kernel oil is good for skin, hair and health. Here are the properties of mango kernel oil.

 

از خواص روغن هسته انبه چه می دانید ؟

عکس مطلب از خواص روغن هسته انبه چه می دانید ؟
از خواص روغن هسته انبه چه می دانید ؟

توضیحات کامل مطلب از خواص روغن هسته انبه چه می دانید ؟

روغن هسته انبه:

روغن دانه انبه روغنی است که از هسته میوه به نام Magniferia indica استخراج می شود. این روغن دارای رنگ زرد و نرم است. کره انبه یا چربی مغز انبه نیز نامیده می شود. در دمای اتاق، نیمه جامد می شود و به طور گسترده ای در مرطوب کننده های ضد آفتاب، کرم های کودک، محصولات مرطوب کننده و محصولات مو استفاده می شود. این روغن دارای نقطه ذوب 90-108 درجه فارنهایت (32-42 درجه سانتیگراد) است. با حذف لایه هسته و مخلوط کردن دانه ها با روغن زیتون و روغن نارگیل می توان آن را در خانه تهیه کرد. این مخلوط حدود 7 تا 10 روز در یک ظرف شیشه ای در معرض نور خورشید مهر و موم می شود.



"تبلیغات ویژه فان طب"

خواص روغن هسته انبه برای سلامتی

انبه میوه ای است که به طور گسترده ای شناخته شده است و به دلیل گوشت پوستی آن محبوب است. در کنار آن، دانه ها دارای فواید مختلف سلامتی نیز هستند. این روغن از دانه انبه استخراج می شود که مزایای سلامتی آن در زیر ذکر شده است:

از خواص روغن هسته انبه، تعادل کلسترول است

دانه های انبه باعث گردش خون در بدن می شوند که به کاهش کلسترول کمک می کند. افرادی که سطح کلسترول بالایی دارند باید روغن هسته انبه را به رژیم غذایی خود اضافه کنند.

قند خون را کاهش می دهد

برای بیماران دیابتی مفید است زیرا با حفظ سطح انرژی به کاهش سطح قند خون کمک می کند. سرعت جذب گلوکز در بدن را کاهش می دهد.

آکنه را کاهش دهید

روغن هسته انبه باعث کاهش ظاهر آکنه در پوست می شود. استفاده منظم از اسکراب انبه می تواند مفید باشد.

کاربرد روغن هسته انبه,خواص روغن دانه انبه,کاربردهای روغن هسته انبه

از فواید روغن هسته انبه، کاهش آکنه می باشد

روغن انبه برای استرس اکسیداتیو

دانه انبه سرشار از آنتی اکسیدان است که ممکن است فوایدی برای مبارزه با شرایط مربوط به استرس اکسیداتیو داشته باشد.

مطالعات آزمایشگاهی نشان داد که، روغن هسته انبه، سلول های سرطانی پستان را در یک سینی لوله آزمایش کوچک از بین برد. محققان این اثر را با آنتی اکسیدان های موجود در عصاره انبه مرتبط دانستند.

توجه به این نکته مهم است که این مطالعه در آزمایشگاه انجام شده است، نه بر روی افراد. تحقیقات تکمیلی در مورد انسان ضروری است.

وزن سالم را حفظ کنید

میوه و دانه های انبه به کنترل موثر وزن کمک می کنند. از آنجا که مملو از ویتامین ها و مواد مغذی مختلف است، گردش خون و متابولیسم بدن را تقویت می کند.

از شوره سر جلوگیری کنید

از روغن انبه برای درمان شوره سر نیز استفاده می شود. موها را با روغن دانه انبه ماساژ دهید و حدود چند دقیقه صبر کنید. پوست سر را نیز تغذیه می کند.

موهای سالم

روغن هسته انبه مملو از اسیدهای چرب ، ویتامین ها و مواد معدنی است که به تأمین موهای مغذی و براق کمک می کند.

آشنایی با خواص روغن هسته انبه, خواص روغن هسته انبه چیست, درباره ی خواص روغن هسته انبه

روغن هسته انبه از خشک شدن پوست جلوگیری می کند

کاربردهای سنتی روغن هسته انبه

_ در لوسیون ها برای مرطوب سازی و تغذیه پوست استفاده می شود.

_ از خشک شدن پوست جلوگیری می کند.

_ این التهاب پوست را کاهش می دهد و مشکلات پوستی مانند پسوریازیس و اگزما را درمان می کند.

_ برای جلوگیری از ریزش مو و جلوگیری از سفیدی مو روزانه از این روغن استفاده کنید.

_ همچنین موها را سیاه، بلند و براق می کند.

_ به دلیل محتوای بالای ویتامین D ،A، آنتی اکسیدان، مواد شیمیایی شیمیایی و بتاکاروتن، به طور موثری جوش های سرسیاه، لکه های تیره پوست را از بین می برد و لکه ها را درمان می کند.

_ همچنین باعث بهبود علائم کشیدگی، زخم و جوش هایی مانند آکنه، اگزما و درماتیت می شود.

_ با زدن روغن هسته انبه به بدن از گزش حشرات راحت می شوید و خارش، التهاب و لایه برداری پوست را تسکین می دهد.

_ این ماده دارای خواص ضد پیری است که چین و چروک و خطوط را پاک می کند.

_ شوره سر را از بین می برد و آن را تغذیه می کند.

موارد احتیاط :

_ افرادی که به انبه حساسیت دارند باید از مصرف این روغن خودداری کنند.

_ باید در مقادیر متوسط ​​استفاده شود.

_ از استفاده بیش از حد آن خودداری کنید.

_ قبل از استفاده تست پچ را انجام دهید.

_ زنان باردار و شیرده باید برای استفاده از پزشک بهداشت مشورت کنند.

حقایقی دیگر درباره یروغن هسته انبه :

_ روغن هسته ی انبه در محصولات آرایشی مانند شامپوها ، صابون ها و لوسیون ها استفاده می شود.

_ در دمای اتاق نیمه جامد است.

_ این ماده در مومیایی های ضد آفتاب، کرم های کودک، محصولات مرطوب کننده و محصولات مو استفاده می شود.

گردآوری: بخش سلامت بیتوته

برچسب و تگ های مطلب از خواص روغن هسته انبه چه می دانید ؟:

خواص روغن هسته انبه, فواید روغن هسته انبه, آشنایی با خواص روغن هسته انبه, خواص روغن هسته انبه چیست, درباره ی خواص روغن هسته انبه, فواید روغن هسته انبه, آشنایی با فواید روغن هسته انبه, خواص روغن هسته انبه برای سلامتی, خواص و مضرات روغن هسته انبه, آشنایی با مضرات هسته انبه, کاربرد روغن هسته انبه, خواص روغن دانه انبه, کاربردهای روغن هسته انبه
,

5/5 - (8 امتیاز)

مطالب و محصولات مشابه

نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید ♥