طرز تهیه ترشی بیور همدانی

ترشی بیور, ترشی بیور چیست, دستور تهیه ترشی بیور,ترشی,ترشی فلفل همدانی,ترشی بیور همدانی,bivar pickle,

دستور تهیه ترشی بیور؛ ترشی فلفل محلی همدانی
bivar pickle
ترشی بیور همدانی
طرز تهیه ترشی بیور همدانی
فلفل ها را بشویید و آبکش کنید و هر کدام را با سوزن سوراخ کنید تا سرکه به داخلشان نفوذ کند سپس در قابلمه بریزید و رویش را با آب پر کنید و 2 قاشق غذا خوری نمک اضافه کرده و چند ساعت تا یک شب بگذارید در آب نمک بماند تا تلخیشان گرفته شود و آبکشی کنید.
Beaver pickle recipe; Hamadani local pepper pickle
Pickled Biver Hamdani
How to prepare Biver Hamdani pickle
Wash and drain the peppers and pierce each one with a needle so that the vinegar penetrates into them, then put them in a pot and fill it with water, add 2 tablespoons of salt and leave it in salted water for a few hours or overnight. Leave until their bitterness is removed and rinse.

دستور تهیه ترشی بیور؛ ترشی فلفل محلی همدانی

ترشی بیور, ترشی بیور چیست, دستور تهیه ترشی بیور,ترشی,ترشی فلفل همدانی,ترشی بیور همدانی,bivar pickle,

توضیحات کامل مطلب

دستور تهیه ترشی بیور؛ ترشی فلفل محلی همدانی

قابلمه ای بزرگ و پر آب را روی حرارت بگذارید تا به جوش بیاید سپس بیورها را داخل آب جوش بریزید و 30 ثانیه بجوشانید و آبکش کنید. ( بیشتر از این زمان بیورها له شده و ظاهرشان خراب می شود )

زمانی که آب فلفل ها کاملا گرفته شد به مدت 3ساعت روی پارچه حولهای  پهن کنید تا خشک شوند.

فلفل های همدانی را داخل شیشه بریزید و رویشان را با سرکه پرکنید و در شیشه را محکم کنید و در گوشه ای خنک قرار دهید.

بعد از 7 – 10 روز ترشی جا می افتد.

افزودن نمک به این ترشی بیور کاملا سلیقه ای است.

ترشی بیور با سیر

مواد لازم ترشی بیور با سیر

 فلفل بیور    ۱ کیلو
 سرکه ۲ لیوان
 نمک ۲ قاسق غذا خوری
 سیر  ۱ بوته
آب  به میزان لازم

ترشی بیور با سیر

طرز تهیه ترشی بیور با سیر 

فلفل بیرور را بشویید و آبکش کنید.

مقداری آب با یک قاشق چایخوری نمک در قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید زمانی که به جوش آمد فلفل ها را در قابلمه ریخته و 5 دقیقه بجوشنید تا تلخی اش گرفته شود.

فلفل ها را آبکشی کرده با دستمال آشپزخانه خشک کنید و به همراه 4 لیوان آب و سرکه و نمک روی حرارت بگذارید و 10 دقیقه بپزید و سپس کناری بگذارید تا خنک شود.

سیرها را پوست گرفته به فلفل ها اضافه کنید و داخل شیشه بریزید و درش را ببندید .

10 روز در یخچال بگذارید تا ترشی بیور همدانی جا بیوفتد.

میتوانید از سبزیجات معطر مثل نعنا و ترخون یا تخم گشنیز در این ترشی استفاده کنید.

منبع : بیتوته

برچسب و تگ های مطلب دستور تهیه ترشی بیور؛ ترشی فلفل محلی همدانی:

دستور تهیه ترشی بیور؛ ترشی فلفل محلی همدانی, طرز تهیه ترشی بیور با سیر, ترشی بیور همدانی, ترشی فلفل همدانی, رسپی ترشی بیور, ترشی فلفل بیور, خواص فلفل بیور همدان, ترشی بیور, ترشی بیور چیست, دستور تهیه ترشی بیور, طرز ترشی بیور, انواع ترشی بیور,ترشی بیور , ترشی بیور چیست , دستور تهیه ترشی بیور , طرز ترشی بیور , انواع ترشی بیور ,طرز تهیه ترشی بیور با سیر , ترشی بیور همدانی , ترشی فلفل همدانی , رسپی ترشی بیور , ترشی فلفل بیور , خواص فلفل بیور همدان ,ترشی,

مطالب مشابه

اولین نظر برای “طرز تهیه ترشی بیور همدانی”

  1. […] بیشتر بخوانید « طرز تهیه ترشی بیور همدانی […]

نظرات خود را درباره این مطلب با ما به اشتراک بگذارید